Prova Portada

Centre Verd

Centre de Jardineria de 12.000m² situat a la zona comercial de la ciutat de Salt. Amb gran pàrquing gratuït. Disposa de decoració, planta interior i exterior, floristeria, zona d’animals, terres, àrids, adobs, eines i complements.

Descobreix el nostre garden

Oferim proximitat, parking gratuit i targeta fidelitat. Si ho desitges, podem embolicar les teves compres per a regar i, per descomptat, pots accedir-hi amb la teva mascota.

cONEIX LA NOSTRA SECCIÓ DE FLORISTERIA

Disposem d’un corner refrigerat dedicat a la flor tallada, rams, treballs florals, arranjaments de plantes per a totes les ocasions, naixements, aniversaris, casaments, condols, inauguracions i festes.

De la mà de professionals de la flor natural, seca o artificial, t’assessorem en la millor opció per a una decoració fresca i atractiva, sempre al dia amb les noves tendències. Disposem també de servei a domicili.

disposem de servei de jardineria

Disseny i construcció de jardins de gran varietat d’estils, jardins de baix manteniment, estanys, plantació d’arbres, patis, gespa natural o artificial. Jardins interiors, plantació en oficines, restaurants, centres comercials. Solucions amb planta artificial o natural.

© 2021 All Rights Reserved.