Advance Gat Adult Esterilizat Salmó 3Kg

Alimentació
Algunos gatos esterilizados pueden no tolerar bien determinados alimentos manifestándose a través de malas digestiones y ocasionalmente con problemas en la piel. Para evitar este pr
19.99 €
  Afegir a la cistella
6.663€ / Kg.
Alguns gats esterilitzats poden no tolerar ben determinats aliments manifestant-se a través de males digestions i ocasionalment amb problemes en la pell. Per a evitar aquest problema és recomanable que l'alimentació del teu gat tingui com a base fonts de proteïna animal molt digestibles.

ADVANCE Sensitive Sterilized és un aliment complet i equilibrat especialment formulat per a gats esterilitzats amb sensibilitats alimentàries que cuida de les seves digestions delicades i de les necessitats nutrcionales específiques de la seva condició d'esterilitzat. Gràcies a la seva fórmula a base de salmó, és ideal per a digestions sensibles i contribueix a la salut intestinal; a més ajuda a controlar el pes del teu gat després de l'esterilització. ADVANCE Sensitive està especialment formulat per a gats esterilitzats adults.

Articles de la mateixa categoria

Libra Gato Kitten
Alimentació
6.95 €
Advance Gat Junior Esterilizat 1,5Kg
Alimentació
13.99 €
Advance Gat Kitten
Alimentació
Des de 3.99 €
Advance Gat Adult
Alimentació
Des de 3.99 €
Advance Gat Adult Esterilizat 1,5kg
Alimentació
13.99 €
Advance Gat Adult Sensitive Salmó 1,5KG
Alimentació
13.99 €
Advance Gat Adulto Esterilizat Hairball 10Kg
Alimentació
0 €
He llegit i accepto la Política de Protecció de Dades.