Item Object
(
  [classname] => Item
  [id] => 283
  [fills_level] => self
  [id_parent] => 1473
  [titol] => Advance Gat Adult Esterilizat Salmó 3Kg
  [subtitol] => 

Algunos gatos esterilizados pueden no tolerar bien determinados alimentos manifestándose a través de malas digestiones y ocasionalmente con problemas en la piel. Para evitar este pr [subtitol_real] =>

Algunos gatos esterilizados pueden no tolerar bien determinados alimentos manifestándose a través de malas digestiones y ocasionalmente con problemas en la piel. Para evitar este pr [descripcio] => [descripcio_ext] => Alguns gats esterilitzats poden no tolerar ben determinats aliments manifestant-se a través de males digestions i ocasionalment amb problemes en la pell. Per a evitar aquest problema és recomanable que l'alimentació del teu gat tingui com a base fonts de proteïna animal molt digestibles.

ADVANCE Sensitive Sterilized és un aliment complet i equilibrat especialment formulat per a gats esterilitzats amb sensibilitats alimentàries que cuida de les seves digestions delicades i de les necessitats nutrcionales específiques de la seva condició d'esterilitzat. Gràcies a la seva fórmula a base de salmó, és ideal per a digestions sensibles i contribueix a la salut intestinal; a més ajuda a controlar el pes del teu gat després de l'esterilització. ADVANCE Sensitive està especialment formulat per a gats esterilitzats adults. [descripcions] => Alguns gats esterilitzats poden no tolerar ben determinats aliments manifestant-se a través de males digestions i ocasionalment amb problemes en la pell. Per a evitar aquest problema és recomanable que l'alimentació del teu gat tingui com a base fonts de proteïna animal molt digestibles.

ADVANCE Sensitive Sterilized és un aliment complet i equilibrat especialment formulat per a gats esterilitzats amb sensibilitats alimentàries que cuida de les seves digestions delicades i de les necessitats nutrcionales específiques de la seva condició d'esterilitzat. Gràcies a la seva fórmula a base de salmó, és ideal per a digestions sensibles i contribueix a la salut intestinal; a més ajuda a controlar el pes del teu gat després de l'esterilització. ADVANCE Sensitive està especialment formulat per a gats esterilitzats adults. [enllac] => [descripcio_enllac] => [data_creacio] => 07/04/2020 [data_publicacio] => 07/04/2020 [data_modificacio] => 03/11/2021 [data_caducitat] => 01/01/1970 [data_creacio_time] => 1586272452 [data_publicacio_time] => 1586272452 [data_modificacio_time] => 1635926322 [data_caducitat_time] => 0 [seo_url] => https://www.centreverd.cat/botiga/ca/mascotes-gat/alimentacio/283-advance-gat-adult-esterilizat-salmo-3kg [seo_url_title] => [key_titol] => [key_ruta] => [key_descripcio] => [id_admin] => 35 [id_area] => 0 [id_familia] => 0 [id_article] => 181 [id_subarticle] => 0 [id_promocio] => 0 [referencia] => [destacat] => N [id_fitxa] => 0 [id_tipus] => 1 [order_fills] => [orden] => 6 [a_directe] => [extra1] => [extra2] => [extra3] => [extra4] => [extra5] => [extra6] => [extra7] => [extra8] => [extra9] => [extra10] => [extra11] => [extra12] => [lat] => 0 [lng] => 0 [publicar] => [actiu] => Y [actiu_idioma] => Y [eliminat] => N [images] => [icon] => images/spacer.gif [realicon] => images/spacer.gif [ruta] => [nivells_ruta] => 0 [adjunts] => [valoracio] => 0 [clicks] => 111 [article] => noclass Object ( ) [carac] => Carac Object ( [id] => 181 [table] => art_articles [caracs] => [order_by] => ORDER BY art_caracteristiques.ordre_*1 ) [carac_coincidencia_total] => 1 [adds_query] => [num_pagines] => 0 [num_results] => 0 [idioma] => ca [id_skin] => [key_url_canonica] => [id_plantilla] => 8 [adirecte] => N [ordre_fills] => N [limit_fills] => 0 )

Advance Gat Adult Esterilizat Salmó 3Kg | CENTRE VERD

Advance Gat Adult Esterilizat Salmó 3Kg

Alimentació
Algunos gatos esterilizados pueden no tolerar bien determinados alimentos manifestándose a través de malas digestiones y ocasionalmente con problemas en la piel. Para evitar este pr
19.99 €
  Afegir a la cistella
6.663€ / Kg.
Alguns gats esterilitzats poden no tolerar ben determinats aliments manifestant-se a través de males digestions i ocasionalment amb problemes en la pell. Per a evitar aquest problema és recomanable que l'alimentació del teu gat tingui com a base fonts de proteïna animal molt digestibles.

ADVANCE Sensitive Sterilized és un aliment complet i equilibrat especialment formulat per a gats esterilitzats amb sensibilitats alimentàries que cuida de les seves digestions delicades i de les necessitats nutrcionales específiques de la seva condició d'esterilitzat. Gràcies a la seva fórmula a base de salmó, és ideal per a digestions sensibles i contribueix a la salut intestinal; a més ajuda a controlar el pes del teu gat després de l'esterilització. ADVANCE Sensitive està especialment formulat per a gats esterilitzats adults.

Articles de la mateixa categoria

Libra Gato Kitten
Alimentació
6.95 €
Advance Gat Junior Esterilizat 1,5Kg
Alimentació
13.99 €
Advance Gat Kitten
Alimentació
Des de 3.99 €
Advance Gat Adult
Alimentació
Des de 3.99 €
Advance Gat Adult Esterilizat 1,5kg
Alimentació
13.99 €
Advance Gat Adult Sensitive Salmó 1,5KG
Alimentació
11.99 €
Advance Gat Adulto Esterilizat Hairball 10Kg
Alimentació
39.99 €
He llegit i accepto la Política de Protecció de Dades.