Item Object
(
  [classname] => Item
  [id] => 1980
  [fills_level] => self
  [id_parent] => 91
  [titol] => TAULA DE CULTIU GREEN BASICS SUPER XXL LEAF GREEN 92L
  [subtitol] => Planta les teves pròpies verdures o fruites al teu balcó, terrassa o jardí. Amb aquesta pràctica taula de cultiu podràs, amb una altura idònia, fer créixer esqueixos fins a convertir-se en vegetals de gran grandària, plantes fruiteres i espècies. Ja...
  [subtitol_real] => 
  [descripcio] => 
  [descripcio_ext] => Planta les teves pròpies verdures o fruites al teu balcó, terrassa o jardí. Amb aquesta pràctica taula de cultiu podràs, amb una altura idònia, fer créixer esqueixos fins a convertir-se en vegetals de gran grandària, plantes fruiteres i espècies. Ja siguin de tomàquets, enciam o alfàbrega, aquest gran hort elevat és prou gran per a plantar diverses plantes i espècies, també de gran grandària. Combina la taula de cultiu amb la casa de cultiu elho per a un resultat de creixement òptim. La coberta té un regulador de ventilació en la part superior. Amb ell pots regular la temperatura i el subministrament d'aire perquè les teves plantes creixi en temps rècord. Les potes són buides i tenen un forat en la part inferior, la qual cosa garanteix que es dreni l'excés d'aigua. Tots els productes de la sèrie green basics de elho estan fets de plàstic reciclat. Són fàcilment transportables a causa del seu pes lleuger. El filtre UV assegura que la taula pugui ser col·locada al sol sense que els colors es degradin. La taula de cultiu green basics super xxl es neteja fàcilment i és adequada per a temperatures de fins a -40 °C.

Mides: W 75,5 x H 73,3 x D 56,3 cm
Volum: 92 l
Pes: 3615 g
Forma: rectangular
Material: polipropilè regenerat [descripcions] => Planta les teves pròpies verdures o fruites al teu balcó, terrassa o jardí. Amb aquesta pràctica taula de cultiu podràs, amb una altura idònia, fer créixer esqueixos fins a convertir-se en vegetals de gran grandària, plantes fruiteres i espècies. Ja siguin de tomàquets, enciam o alfàbrega, aquest gran hort elevat és prou gran per a plantar diverses plantes i espècies, també de gran grandària. Combina la taula de cultiu amb la casa de cultiu elho per a un resultat de creixement òptim. La coberta té un regulador de ventilació en la part superior. Amb ell pots regular la temperatura i el subministrament d'aire perquè les teves plantes creixi en temps rècord. Les potes són buides i tenen un forat en la part inferior, la qual cosa garanteix que es dreni l'excés d'aigua. Tots els productes de la sèrie green basics de elho estan fets de plàstic reciclat. Són fàcilment transportables a causa del seu pes lleuger. El filtre UV assegura que la taula pugui ser col·locada al sol sense que els colors es degradin. La taula de cultiu green basics super xxl es neteja fàcilment i és adequada per a temperatures de fins a -40 °C.

Mides: W 75,5 x H 73,3 x D 56,3 cm
Volum: 92 l
Pes: 3615 g
Forma: rectangular
Material: polipropilè regenerat [enllac] => [descripcio_enllac] => [data_creacio] => 08/01/2021 [data_publicacio] => 08/01/2021 [data_modificacio] => 08/01/2021 [data_caducitat] => 19/01/2038 [data_creacio_time] => 1610105859 [data_publicacio_time] => 1610105859 [data_modificacio_time] => 1610106792 [data_caducitat_time] => 2147483647 [seo_url] => https://www.centreverd.cat/botiga/ca/jardineria-testos/taules-de-cultiu/1980-taula-de-cultiu-green-basics-super-xxl-leaf-green-92l [seo_url_title] => [key_titol] => [key_ruta] => [key_descripcio] => [id_admin] => 37 [id_area] => 0 [id_familia] => 0 [id_article] => 677 [id_subarticle] => 0 [id_promocio] => 0 [referencia] => [destacat] => N [id_fitxa] => 0 [id_tipus] => 1 [order_fills] => [orden] => 0 [a_directe] => [extra1] => [extra2] => [extra3] => [extra4] => [extra5] => [extra6] => [extra7] => [extra8] => [extra9] => [extra10] => [extra11] => [extra12] => [lat] => 0 [lng] => 0 [publicar] => [actiu] => Y [actiu_idioma] => Y [eliminat] => N [images] => [icon] => images/spacer.gif [realicon] => images/spacer.gif [ruta] => [nivells_ruta] => 0 [adjunts] => [valoracio] => 0 [clicks] => 143 [article] => noclass Object ( ) [carac] => Carac Object ( [id] => 677 [table] => art_articles [caracs] => [order_by] => ORDER BY art_caracteristiques.ordre_*1 ) [carac_coincidencia_total] => 1 [adds_query] => [num_pagines] => 0 [num_results] => 0 [idioma] => ca [id_skin] => [key_url_canonica] => [id_plantilla] => 8 [adirecte] => N [ordre_fills] => N [limit_fills] => 0 )
TAULA DE CULTIU GREEN BASICS SUPER XXL LEAF GREEN 92L | CENTRE VERD

TAULA DE CULTIU GREEN BASICS SUPER XXL LEAF GREEN 92L

Taules de cultiu
59.95 €
  Afegir a la cistella
Planta les teves pròpies verdures o fruites al teu balcó, terrassa o jardí. Amb aquesta pràctica taula de cultiu podràs, amb una altura idònia, fer créixer esqueixos fins a convertir-se en vegetals de gran grandària, plantes fruiteres i espècies. Ja siguin de tomàquets, enciam o alfàbrega, aquest gran hort elevat és prou gran per a plantar diverses plantes i espècies, també de gran grandària. Combina la taula de cultiu amb la casa de cultiu elho per a un resultat de creixement òptim. La coberta té un regulador de ventilació en la part superior. Amb ell pots regular la temperatura i el subministrament d'aire perquè les teves plantes creixi en temps rècord. Les potes són buides i tenen un forat en la part inferior, la qual cosa garanteix que es dreni l'excés d'aigua. Tots els productes de la sèrie green basics de elho estan fets de plàstic reciclat. Són fàcilment transportables a causa del seu pes lleuger. El filtre UV assegura que la taula pugui ser col·locada al sol sense que els colors es degradin. La taula de cultiu green basics super xxl es neteja fàcilment i és adequada per a temperatures de fins a -40 °C.

Mides: W 75,5 x H 73,3 x D 56,3 cm
Volum: 92 l
Pes: 3615 g
Forma: rectangular
Material: polipropilè regenerat

Articles de la mateixa categoria

MESA CULTIVO GALVANIZADA METAL
Taules de cultiu
Des de 117.30 €
TAULA DE CULTIU GREEN BASICS XXL LIVING BLACK 56L
Taules de cultiu
34.95 €
TAULA DE CULTIU GREEN BASICS SUPER XXL LIVING BLACK 92L
Taules de cultiu
59.95 €
TAULA DE CULTIU GREEN BASICS XXL LEAF GREEN 56L
Taules de cultiu
34.95 €
He llegit i accepto la Política de Protecció de Dades.