Planta Interior amb flor

Planta interior amb Flor

Més enllà de la planta verda tenim les plantes d’interior amb flor. Podem trobar plantes d’interior amb flor tot l’any i altres amb flor només durant una època de l’any, com les orquídies o les bromèlies.

A Centre Verdi disposem d’un gran catàleg de plantes amb flor perquè escullis la que millor s’adapta a tu.

A Centre Verd trobaràs tot un món
en planta interior amb flor

Plantes d'interior perennes amb flor

Si t’agrada tenir flors i plantes amb flor a casa durant tot l’any, aquestes són les teves plantes. Mantingues, durant tot l’any, l’alegria i la calidesa que aporten les flors. Els espatifil·lis o els Anthurium són plantes duradores, que podràs mantenir amb la bellesa de les seves flors durant tot l’any.

Lluminositat: molta, però no directa

Les plantes amb flor, igual que les plantes verdes, necessiten llum, però no de manera directa. Si la planta està a un lloc determinat en què pot rebre els raigs de llum de manera directa, és important posar cortines per evitar que les fulles es vegin perjudicades.

Si la llum li dóna només a un costat de la planta, és important que li donem la volta per assegurar-nos que la llum incideix de la mateixa manera sobre tota la planta i creixi de manera uniforme.

A l'hora de regar, evita mullar les flors

El reg d’aquestes plantes ha de ser freqüent i poc abundant, que la terra mantingui cert nivell d’humitat però sense embassar-la. En qualsevol cas, és important conèixer la planta que hem de regar i actuar en conseqüència. Pots demanar ajuda als nostres professionals perquè puguin assessorar-te a l’hora del reg.

Finalment, procura mullar només el substrat. Les fulles i les flors poden patir problemes si es mullen.