PROXIMITAT

PÀRQUING GRATUÏT

PERRUQUERIA CANINA

Targeta fidelitat

Franja horaris molt ampli (de dilluns a diumenge, festius inclosos)

Transport a domicili

Assesorament tècnic

Disseny de jardins i terrasses

Emboliquem per regal les teves compres

Financem les seves compres

Servei de floristería

Accedeix-hi amb la teva mascota

El Garden

Centre de jardineria de 12.000 m² i està situat a la zona comercial de l’accés sud de la ciutat de Girona. Amb gran parquing gratuït, diposa de decoració, planta interior i exterior, floristería, zona d’animals i perruqueria canina, terres, àrids, adobs, eines i complements.

HORARI (Tot l’any)

De dilluns a divendres de 10:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:30h Dissabtes de 09.00h a 21.00h Diumenges i festius de 10.00h a 14.00h Telèfon: 972 22 22 41

Jardineria

Som especialistes en disseny i construcció integral de terrasses i jardins. L’objectiu és aconseguir espais per gaudir-ne tots els dies de l’any.

Viver

El Centre Verd disposa d’un viver propi a Vilobí d’Onyar de més de 30.000 m², on hi ha producció de planta conífera, arbustiva i de temporada.

Animals

Àmplia zona dedicada a les mascotes, gossos, gats, ratolins, ocells, i peixos.

[sg_popup id=1]

Aquí l’Agenda del mes de Desembre pel nostre jardí, terrassa o hort. 🗓 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Veniu a visitar la gran varietat de peixos que ens van arribar ahir. Peixos d’aigua freda, aigua calenta i peixos de la família dels cíclids. També us oferim el millor menjar per a cada una de les espècies, i zooplàncton congelat per donar-los el mateix que ells menjarien en un àmbit natural. #peixos #aquaris #mascotes #EsNadalaCentreVerd ... See MoreSee Less

View on Facebook
El tiempo por Tutiempo.net

Ara10:00h-14:00h

See more

Contacte

Notícies