PROXIMITAT

PÀRQUING GRATUÏT

PERRUQUERIA CANINA

Targeta fidelitat

Franja horaris molt ampli (de dilluns a diumenge, festius inclosos)

Transport a domicili

Assesorament tècnic

Disseny de jardins i terrasses

Emboliquem per regal les teves compres

Financem les seves compres

Servei de floristería

Accedeix-hi amb la teva mascota

El Garden

Centre de jardineria de 12.000 m² i està situat a la zona comercial de l’accés sud de la ciutat de Girona. Amb gran parquing gratuït, diposa de decoració, planta interior i exterior, floristería, zona d’animals i perruqueria canina, terres, àrids, adobs, eines i complements.

HORARI (Tot l’any)

De dilluns a divendres de 10:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:30h Dissabtes de 09.00h a 21.00h Diumenges i festius de 10.00h a 14.00h Telèfon: 972 22 22 41

Jardineria

Som especialistes en disseny i construcció integral de terrasses i jardins. L’objectiu és aconseguir espais per gaudir-ne tots els dies de l’any.

Viver

El Centre Verd disposa d’un viver propi a Vilobí d’Onyar de més de 30.000 m², on hi ha producció de planta conífera, arbustiva i de temporada.

Animals

Àmplia zona dedicada a les mascotes, gossos, gats, ratolins, ocells, i peixos.

[sg_popup id=1]

Vine i recull la teva revista 🔝 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Amb l’arribada de la tardor entrem a casa i necessitem un toc diferent per al nostre entorn. Prova les plantes penjants d’interior, molt decoratives, estan molt de moda per la seva originalitat, perquè no treuen espai al terra i alegren els espais al nivell de la vista. Des de les més senzilles (potos) a les més sofisticades (heure), passant per les més fàcils de cuidar (crasses), troba-les a CENTRE VERD i fes un canvi al teu saló, cuina o rebedor. ... See MoreSee Less

View on Facebook
El tiempo por Tutiempo.net

AraTancat10:00h-14:00h16:00h-20:30h

See more

Contacte

Notícies